Vil du selv vælge tv kanaler? Så vær forberedt på at betale for det..

nutidens tv

Så er du ret begrænset. Der findes nemlig ikke ret mange tv udbydere der lader dig gøre lige netop dette. Indtil videre er der hele to forskellige udbydere der har en mulighed der minder om det. Det skal så også siges at det ikke er en billig løsning at have den mulighed. Det koster nemlig typisk en god slat ekstra, da der ikke er så mange der tilbyder det og de kan på den måde tillade sig at tage sig godt betalt.

Alternativt..

Så skal du overveje om det ikke er bedre at benytte sig af forskellige streamingtjenester i stedet. Hvis du blot køber adgang til fx netflix og hbo, vil du typisk have adgang til langt mere indhold, end hvis du havde mulighed for at vælge hvilke tv kanaler du gerne vil have i din tv pakke. For lige godt 169 kr. om måneden får du nemlig ekskslusiv adgang til serier som House of cards, orange is the new black, game of thrones og meget mere. Det samme kan næppe siges om de ekstra kanaler du sandsynligvis skal betale langt mere end 169 kr. i måneden for.

Hvorfor støtte en sløv og langsom branche?

En af de nemmeste måder at få virksomheder til at forny sig på, er ganske enkelt ved at boycutte deres ydelser helt og aldeles. Når folk nemt og hurtigt kan få adgang til en masse indhold on demand og ikke længere føler de har brug for deres oldnordiske tv pakke, vil det på et tidspunkt gå op for tv udbyderne at de bliver nødt til at forny sig for at følge med.

Så hvorfor ikke prøve nogen af de forskellige streamingtjenester allerede i dag i stedet for de bedste tv udbydere? Det tager ikke mere end et par minutter at oprette sig og du har adgang til dit indhold lige efter. Det samme kan næppe siges for en tv pakker, hvor du typisk skal vente op mod to uger for at en tekniker kommer ud og besøger dig. Det er sgu for åndsvagt. Drop tv pakken nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *