Skal du holde en større julefest i år for medarbejderne? Her får du 2 gode råd.

Skal dine kollegaer have en stor julefest i år, hvor der kommer rigtig godt gang i den og alle får en fest? Der er mange forberedelser hvis man vælger at holde en større julefest i virksomheden. Derfor er det godt at samle et team, som skal være med pål, at planlægge og eksekvere på denne fest. Du vil gerne have at der bliver gjort noget ud af det, og der skal være det hele, så der bliver skabt en stor fest. Du ønsker også en god stemning for hele aften og at dine medarbejder går hjem med trætte ben, på grund af alt for meget dans. Sociale arrangementer er vigtige hos en virksomhed, da det er her ens kollegaer, ikke behøves at snakke arbejde, men har mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Råd nummer 1

Inden alle julefesterne starter, kommer Black Friday. En dag som Danmark har taget til sig fra den amerikanske kultur. Dette giver muligheden for at handle ind til julefesten på denne dag og dermed sparer en masse penge. Ofte planlægges firmafester efter et budget, så Black Friday giver dig muligheden for at få mere, for de sammen penge der er budgetteret for.

Idegryden er en platform der kan hjælpe dig med gaveideer, samt hjælpe dig med at finde de gode tilbud. Idegryden kan hjælpe dig med at finde de bedste steder at købe ind på Black Friday. De hjælper dig med hvornår på dagen sker de bedste tilbud, hvad de forskellige butikker og supermarkedet har på tilbud, så alt i alt give dig et overblik over, hvor de bedste Black Friday tilbud er henne.

Råd nummer 2

Der er altid lidt pres på arrangøren, når man skal holde en firmafest. Man ønsker altid er der kommer god stemning og ens kollegaer hygger sig. Arrangøren skal være den medansvarlige, til at prøve at få skabt en stemning, selvom kollegaerne også selv skal være med til det. Er det den store julefrokost man holder, hører man ofte at kollegaerne giver den lidt ekstra gas og derfor er musik og dans en god ide.

Hvis man skal byde folk op til dans, med en masse god musik, skal lydkvaliteten også være i orden. Er lydkvaliteten ikke god nok, kan det få folk til at blive siddende ved deres bord og ikke få bevæget kroppen. Det er derfor vigtigt at kvaliteten er i orden. For at få den rette kvalitet, burde man overveje en lille investering. Hos DjHuset kan du købe afspillere til en DJ-pult. Der er forskellige prisklasser og mærker og selvom du er nybegynder, så er der helt sikkert et produkt, der passer til jeres firmafester. En Dj Pult skaber noget stemning og interesse for at høre musik. Derudover kan det være en investering til virksomhedens fremtidige fester.

Denne lille investering, vil helt sikkert skabe noget stemning, socialt samvær og noget kollegaerne kan snakke om, efter fest, samt se frem til, til de efterfølgende fester.