Sådan får du hurtigt råd

Står du og mangler penge til noget, enten nu her eller meget snart? Der findes flere måder, du kan skaffe lidt ekstra penge hurtigt.

Hvor hurtigt du får råd kommer selvfølgelig an på, hvor meget du mangler, men du vil blive overrasket over, hvor mange måder, du kan skaffe penge på.

Sælg ud af dine ting

De fleste har nogle ting liggende, som ikke fejler noget og som sagtens kan sælges. Det kan være tøj, møbler, elektronik og meget andet. Det er ikke nødvendigvis den hurtigste måde, da det kommer an på vare og pris.

Har du ekstra overskud, kan du samle pant i naturen og på offentlige steder. Det er igen ikke den hurtigste metode, men det kan godt blive til et par hundrede kroner på en måned.

Udlej et værelse

Har du mulighed for at udleje et værelse, er det en god og nem måde at få lidt ekstra indtjening. Det kan være, det endda bliver lidt hyggeligt at have en ekstra boende.

Du skal stadig betale skat, men det er en god måde at nedsætte sine egne udgifter markant. Det samme gælder, hvis du kører alene på arbejde. Opret et lift på diverse sider og se, om du ikke kan arrangere samkørsel med andre. Så sparer du også penge på transporten.

Det er ikke direkte indtjening, men du vil stadig mærke det tydeligt i budgettet.

Tag et mindre lån

Alt efter hvor mange penge, der er tale om, samt hvad du vil bruge pengene på, er det selvfølgelig altid en mulighed at låne penge. Du bør dog ikke låne, medmindre du er sikker på, at du kan betale tilbage igen.

Hvis du godt kan betale tilbage, kan du lån nu på flere sider. Sammenlign lånene og betingelserne, så du får det bedste lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *