Sådan får du gang i din virksomhed

Har du startet virksomhed inden for det sidste års tid? Har der ikke været nok gang i den indtil videre? Her giver vi lidt tips til hvordan du kan sparke din virksomhed ekstra i gang.

Online markedsføring

Har du udnyttet alle de muligheder er at finde online? De fleste vil svare nej, da der er RIGTIG mange muligheder for at eksponere sin forretning for relevante kundeemner online. Langt de fleste virksomheder vælger at fokusere på en eller to kanaler online, da det ellers hurtigt kan blive uoverskueligt (specielt hvis man står for meget selv). Det kan klart anbefales at man bruger professionelle til at hjælpe sig med sin markedsføring, da det typisk ikke er ens egen spids kompetence. Selvom det godt kan være lidt dyrt at komme i gang, så er det dumt at vente for længe. Hvis du har brug for et lille indskud til start af online markedsføring, så bør du tage et kig på lån-sms.dk hvor du kan sammenligne lån.

Telemarketing

Hvis du er ligeglad med at ringe uopfordret til potentielle kundeemner, så bør du overveje at give dig i kast med telemarketing, enten i form af bureau eller ved selv at gøre det. Det er en af de absolut hurtigste veje til at lande nye kunder, da du potentielt kan lande flere kunder allerede den første dag. Det kræver blot at man ringer rundt til så mange som muligt med et velforberedt manus, så man kan holde præsentationen nogenlunde ens.

Flyers

Hvis du er en lokal virksomhed er det oplagt at bruge mere direkte markedsføringsmetoder såsom omdeling af flyers. Det er en effektiv måde at få flere kunder på og en gammel tommelfingerregel siger at man kan forvente mellem 0,5-2% konverteringer på en flyer kampagne. Så er det ret nemt at finde ud af hvad du vil kunne forvente af omsætning. Det er selvfølgelig bedst hvis det er gentagende kunder, som fx rengøringshjælp, da du på den måde kan tillade dig at bruge flere penge på markedsføringen fordi livstidsværdien af en kunde er langt højere på den måde. Hos en lokal virksomhed som vi før har hjulpet bruger de flere penge end de fleste andre, da de ved at det kan betale sig på længere sigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *