Sådan bliver du mere effektiv

Stræber du efter at blive mere effektiv, og vil du meget gerne nå mere, når du arbejder? Det er en rigtig god idé at arbejde med sin personlige effektivitet, da det også er med til at udvikle en personligt. Du får her gode råd til, hvordan du kan komme til at arbejde mere effektivt.

To-do liste

At have en to-do-liste hjælper dig med at vide lige præcis, hvilken opgave du skal tage fat på og arbejde med. Det at have en god to-do liste er dog en kunst i sig selv, og det kræver faktisk en hel del. Det er vigtigt, at du har en realistisk to-do liste med en god tidshorisont, så du kan planlægge din tid og dine opgaver bedre. Der findes en lang række gode apps til at føre en to-do-liste, som fx trello. Du kan bruge den løsning, eller du kan benytte dig af en god gammeldags to-do-liste. Enten i form af post-its eller i form af en lille notesbog.

Hav et godt bredbånd

Det at have et langsomt internet kan virkelig være skyld i, at man ikke når særlig meget. Det kan ydermere være enormt frustrerende for mange, og derfor skal der bare være styr på det. Vi lever i en verden, hvor det uundgåeligt ikke at have et arbejde, hvor man er afhængig af internettet. Vil du undgå en af de værste faldgrupper inden for produktivitet, så skal du ganske enkelt have styr på dit internet og få skaffet dig et ordentligt bredbånd.

Planlæg din uge

En god ugeplanlægning er med til at skabe struktur i din uge, og det er også med til få dig til at vide, lige præcis hvilke opgaver og mål, du skal arbejde på i denne uge. Hver søndag er det en god idé at få styr på din uge, så du ved præcis, hvad du skal arbejde med i den uge, du går ind i. Om søndagen er også et godt tidspunkt at få evalueret, så du kan få lavet en status på, hvad du fik nået, og hvad du ikke fik nået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *