Et forbrugslån kan bruges til alle formål

Du kan låne penge til alle formål på nettet – det handler blot om at finde det rette lån. Hvad der menes med dette er, at du f.eks. ikke kan finansiere ethvert køb med et minilån, da det typisk kun strækker sig op til 6.000 kr. Hvis du i stedet vælger at optage et forbrugslån, så har du mere frie ramme, da et sådant lån faktisk kan strække sig op til 500.000 kr.

 

Du skal derfor ikke frygte for, om det er muligt for dig at finansiere stort set ethvert køb med et forbrugslån. Det er dog ikke noget, der er direkte ensbetydende med, at det altid er det bedste valg. Hvis du blot skal låne et lille beløb, så er det ikke sikkert, du er bedst tjent med et forbrugslån – det er nemlig hovedsageligt et lån henvendt til større beløb.

 

Er forbrugslån ikke et samlet begreb for alle onlinelån?

Der er mange, der tror, at forbrugslån er et samlet begreb for alle lån, der findes på nettet. Det er dog ikke helt tilfældet. Det er ganske korrekt, at de alle reelt set er forbrugslån, da de typisk bruges til forbrug, men hver enkelt lånetype er dog sin egen. Forbrugslån er en lånetype, der fokuserer mere på højere beløb end f.eks. kviklån, minilån eller SMS-lån.

 

Hvis du gerne vil låne penge til at købe nye møbler til hele boligen, så er det forbrugslån et oplagt valg, men det er dog ikke tilfældet, hvis du skal låne 2.000 kr. til at betale en tandlægeregning. Inden du blot kaster dig ud i, at låne penge i form af et forbrugslån, så bør du først og fremmest vurdere, hvilken af de mange lånetyper, der faktisk er den bedste.

 

Bliver der lånt store beløb på nettet?

På trods af, at det er muligt, så er det kun et fåtal af låntagerne, der låner store beløb på nettet. Det er der flere årsager til, men det er dog hovedsageligt noget, der handler om, at det er alt for dyrt. Du kan låne penge til en lavere pris i egen bank og ofte er kravene til kreditværdighed det samme i hhv. bank og på nettet, når der er tale om et større beløb.

 

Hvis du skal låne på den anden side af 100.000 kr., så vil du – uden tvivl – være bedst stillet ved at optage dit lån i din egen bank i stedet for på nettet. Det er ikke ensbetydende med, at det ikke er muligt at låne den mængde penge på nettet, men det er dog kun i de færreste tilfælde, at det reelt set er noget, der kan betale sig for dig.

 

Den mest hyppigt brugte lånetype på nettet er kviklånet. Den strækker sig typisk fra 1.000 kr. og op til 25.000 kr., hvorfor en stor del af de lån, der optages på nettet også befinder sig i dette spænd. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der også optages større lån på nettet, men det er dog noget, der sker i et mere begrænset omfang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *