Er du afhængig af din mobiltelefon?

Man skulle ikke tro det, men 4 ud af 10 danskere mener faktisk at de har et decideret afhængighedsproblem i forhold til deres mobiltelefoner. De får så og sige fysisk ubehag, hvis de ikke har deres mobiltelefon tæt på sig. Derudover er der nok også et sorte tal som ikke vil indrømme at de rent faktisk har et problem med at undvære deres mobiltelefon.

I takt med at meget af kommunikation foregår via sociale medier, er det for mange blevet en integreret del af deres hverdag at skulle tjekke facebook, snapchat, instagram og andre sociale medier.

Samtidig har man nu om dage mulighed for at udføre mange af de funktioner som før i tiden krævede adgang til en pc eller bærbar. For eksempel kan du nu med det rette mobilabonnement nu streame alt mellem og himmel og jord direkte fra din mobiltelefon. Det er ikke ligefrem med til at gøre afhængigheden mindre.

Om de individer der oplever afhængighed blot havde tændt sin pc eller bærbar hvis ikke muligheden var på telefonen er svær at sige, men i og med at telefonen altid er tæt på, har man nemmere ved at få den form for tilfredsstillelse man gerne vil have.

Hvis du føler at du har en form for afhængighed af din telefon kunne det eventuelt være en idé at drosle lidt ned på forbruget løbende, akkurat som havde det været enhver som helst anden afhængighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *